CADOURI DE 8 MARTIE : 7 idei pentru care iubita ta o sa te aprecieze

0 Comments
  1. UN BUCHET DE FLORI
Un buchet de flori este perfect pentru ai arata persoanei iubite cat de importanta este.Fiecare floare are semnificatiile ei.Ti-am pregatit o lista cu semnificatiile catorva flori pentru a-ti fi mai usor sa alegi. 

 Lalelele: sunt cele mai populare flori de 8 martie şi sunt asociate cu iubirea şi pasiunea, mai ales dacă sunt roşii. Cele galbene simbolizeaza gânduri pozitive, cele albe – iertare, în timp ce lalelele mov au un caracter nobil. Zambilele: semnifică veselie, tinereţe şi spontaneitate, însă şi culoarea lor contează. Albastru – echilibru. Mov – eleganţă. Roz – veselie. Alb – puritate, sinceritate. Galben – gelozie.

Crinii: simbolizează eleganță, speranță, puritate și virtute dacă sunt albi. Cei roz sunt asociați cu sănătatea și prosperitatea. Aceste flori se potrivesc mai mult femeilor din viata voastra cu un alt statut decat cel de sotie/iubita.

Irișii: transmit înțelepciune, încredere, prietenie,valoare și promisiuni. Mov – înțelepciune și complimente. Albastru – credința și speranță. Galben – pasiune. Alb – puritate.
Trandafirii: cel rosu simbolizeaza iubirea fata de persoana careia ii este daruit. Bobocul trandafirului roşu semnifica puritate si frumusete.
Ghioceii: semnifică inocenţă, gânduri bune şi speranţă.

Garoafa:  este o floare dedicată sentimentului de mândrie și frumusețe;

Crizantema:– este recunoscută ca un simbol ce reprezintă soarele și esența de fidelitate;
 
Narcisa: apariția ei este un semn că iarna se apropie de sfârșit; reprezintă și esența cavalerească;
Delphinium – simbolizează esența și sentimentul unor calitați cerești;
Frezia: înfățișează esența de nevinovăție;
Gladiola: denumirea în latina înseamnă sabie și simbolizează tărie de caracter;
Heather: înfățișează elementul de admirație;
Hortensia: este reprezentativa pentru sentimentul de sinceritate;
Larkspur: simbolizeaza nestatornicie;


Avon
     2.UN BILET LA FILM
 Lista cu filme recomandate :
  • 50 Shades of Grey
  • Focus
  • The Longest Ride
  • Knight of Cups
  • Accidental Love
  • Whiplash
     3.UN CEAS
Puteti da comanda pe internet pentru a lua-o prin surprindere.Daca te vede plecand in  oras va sti cu siguranta unde te vei duce.Uitati de unde va recomand:
Borealy
    4.FA-I CADOU O SEDINTA DE RELAXARE
Orice femeie adora relaxarea si o merita cu desavarsire.Poti fi mai creativ si sa-i oferi chiar tu un masaj acasa, va aprecia mult mai mult asa si nu va uita gestul acesta.Orice ai alege cu siguranta se va simti n centrul atentiei si rasfatata.


    5.DU-O LA O PETRECERE
In aceasta perioada se organizeaza multe petreceri in cinstea femeilor.Alege una care crezi ca ar fi pe placul ei si invita mai multi prieteni.


    6.CUMPARA-I UN PARFUM
Cu siguranta sti care este aroma ei preferata sau ar trebui sa sti.Daca nu sti fa un mic studiu.Analizeaza aromele parfumurilor pe care le are si pe care le-a avut si aminteste-ti daca nu cumva este unul care i-a placut intr-un mod deosebit.Odata ce ai ales aroma este usor sa cumperi un parfum, trebuie doar sa te duci la magazin si vanzatoarea de acolo va sti ce sa-ti recomande in functie de preferintele tale.


   7. ALTE CADOURI
Puteti cumpara bijuterii pentru persoana iubita ,cercei, inele, lantisoare, ceasuri .
Borealy




You may also like