Fusta de dantela-100% eleganta

0 Comments
       

             Fusta de dantela pune accentul pe gingasia si delicatetea femeii.Daca nu esti tocmai decisa in privinta combinatiilor pe care le poti face cu o fusta de dantela ,citeste acest articol unde prezint mai multe metode de a creea un outfit.Sunt foarte usor de asortat cu  blazer in aceeasi culoare delicata sau o camasa fina.

                            
                              Outfitul creeat de mine
Bonprix


     Iata cateva exemple in care fusta de dantela straluceste :


  •           Cel mai elegant si indicat mod este de a purtata-o intr-un mod glam, dar perfect pentru zi, asortandu-i o camasa dintr-un material fluid sau un tricou dintr-un material fluid.

 Nu incerca orice tip de camasa deoarece unele chiar nu se potrivesc , cum ar fi camasa aceasta sau cea office care merge de minune bagata in pantaloni. Iata o lista cu camasi foarte potrivite pentru fusta de dantela:
  1. Camasa din sifon usor, cu guler si fenta cu nasturi
  2. Camasi de la Rainbow Collection
  3. O camasa potrivita cu maneci 3/4 si cute decorative in fata


  •      Mai poti purta fusta de dantela si cu un pulover oversized si vei fi cea mai apreciata aparitie din oras. Evita puloverele lungi si cele care au aripa de liliac.Priveste cu atentie structura celui din imagine , cam asa ar trebui sa arate si cel ales de tine.



  •                Daca esti una dintre fetele indraznete , asociaza fusta de dantela cu o haina de blana nelipsita din prezentarile de moda ale sezonului rece.Haina trebuie sa fie scurta si nu foarte groasa.







  •                Ce ziceti despre  fusta de dantela in outfituri casual  ?Ei bine eu nu sunt o fana a acestei combinatii .Un pulover si o fusta din dantela... Unii zic ca se potrivesc datorita faptului ca puloverul (mai ales daca are un mesaj ) taie din eleganta fustei de dantela. Eu zic ca tocmai din acest motiv nu se potrivesc.Este pacat sa anulam eleganta ei cu un pulover care poate sa mearga foarte bine la alt tip de fusta.Insa este alegerea ta !Voi pune o poza si cu aceasta varianta.


  •                    O camasa de jeans si un top mi se pare una din combinatiile reusite ale fustei de dantela , poti sa adaugi si un fular si niste accesorii in tema.
    Ti-am selectat o lista cu camasi de jeans care sper sa te ajute practic:
  1. O camasa super frumoasa si in acelasi timp lejera 
  2. Camasa confectionata din blug fin 
  3. Alta camasa lejera 
  4. Camasa cu capse
  5. Camasa care merge purtata si semibagata in pantaloni 
  6. Camasa moderna din blug fin 
  7. O camasa diferita de primele care nu are nasturi pana jos  
  8. Bluza raiat




  •           Ultima varianta care merita incercata este cea cu o geaca de piele in nuante potrivite cu fusta de dantela .Adauga niste botine , o geanta si lasa-ti parul desprins cu bucle lejere. Aceasta tinuta nu are cum sa o dea-n bara deoarece ofera un aspect sexy.



You may also like