CARDIGANUL pentru femei- vezi ce piesa din garderoba ta trebuie inlocuita

0 Comments
     

         In primavara 2015 o idee inspirata ar fi aceea de a inlocui geaca cu un cardigan care ii va tine locul cu succes si nu numai.Cardiganul are un aspect stilat si va scoate din monotonie orice tinuta.




        Deasemenea merge foarte bine cu fustele si rochitele atat de indragite de noi, fetele, si pe care am asteptat toata iarna sa le putem purta iar.Iata ca a venit si acest moment asa ca fa-ti timp pentru  o vizita in magazine unde te vor astepta multe modele deosebite, numai bune de luat acasa.Combina o fusta cu niste sosete ,un tricou si un cardigan cu un model pe placul tau. Nu o sa intru in detalii privind sosetele si importanta lor in 2015 deoarece am vorbit pe larg despre felul in care pot fi purtate aici. 

Bonprix
Revenind la cardigan, spuneam ca este inlocuitorul perfect pentru geaca in primavara aceasta.


 Cardiganul SUPRADIMENSIONAL:
  Trendul pieselor supradimensionale nu este nou.Aceste piese au fost la mare cautare in 2014 si le vom intalni si in acest an. Ele vor face ca outfitul tau sa fie foarte cool.
  Cardiganele supradimensionate vor fi unul dintre must-have-urile primăverii.

           Este foarte important sa alegi un cardigan in nuante placute care sa mearga cu cat mai multe haine din garderoba ta. Mai sus ai doua exemple care se pot integra foarte usor in multe outfituri. 

   Iata de unde poti achizitiona un model supradimensinal Clik aici.
       Un alt model care are si o culoare deosebita puteti gasi aici.

Bonprix      În 2015, cardigane stylish cu un singur nasture, cu o curea în talie sau cardiganele supradimensionate cu nasturi vor fi la mare căutare!
  
   Acestea sunt extrem de indragite de multe femei datorita lejeritatii lor.Sunt foarte comode si stilate.








Uite inca un model foarte cool si comod care mie mi-a placut extrem de mult:

Bonprix


You may also like