CARDIGANUL pentru barbati-reguli care trebuie stiute de orice barbat

0 Comments
                  Iata ca a venit si ziua in care scriu primul articol pentru barbati.Deoarece recent am scris despre cardiganul la femei, ma gandeam sa scriu si despre varianta masculina a acestuia.Dat fiind faptul ca barbatii sunt mai putin familiarizati cu termenii pieselor vestimentare, o sa fac o mica introducere.
                  Cardiganul este asemanator unui pulover ,diferenta consta in faptul ca puloverul nu este desfacut in fata, fapt care il face sa nu fie atat de comod precum cardiganul.


















                 CARDIGAN                                                                       PULOVER

                    Acum ca stim exact care este cardiganul, putem sa vorbim despre cum anume sa il purtam.Mai inainte te-am pus sa privesti cele doua imagini si cu siguranta ceea ce ai observat a fost prezenta nasturilor.As vrea acum sa te mai uiti inca odata la prima imagine si sa fi atent la detalii.Ce observi?
 
               Priveste cu atentie nasturii.Cel de sus este desfacut, la fel si ultimii doi de jos(deoarece depasesc zona curelei).Aceasta este si prima regula importanta in purtarea cardiganului.De asemenea, in cazul de mai sus avem de-a face cu o tinuta sport: maneci rasfrante+tricou.

               Haideti sa discutam acum si despre varianta la patru ace.
           Si in acest caz avem niste detalii care poate trec neobservate la prima vedere, dar care schimba intreg aspectul tinutei.Ma refer aici la gulerul camasii. Niciodata, dar niciodata sa nu lasati gulerul camasii peste cardigan, acesta trebuie sa fie suor acoperit.Fireste ca in acest caz nu mai avem maneci rasfrante si nici nasturi desfacuti (desi in anumite combinatii puteti lasa nasturii desfacuti).







        Asa cum puteti vedea in imaginea alaturata ordinea corecta este manseta camasii apoi cardiganul.










         Cardiganul merge cu tricouri, camasi, pantaloni scurti, cam orice tip de pantaloni, chinos si blugi.
 






You may also like