Sa fim fericiti !

0 Comments

             Viata oricum ar fi ea , este a noastra si e doar una . Deci haideti sa ne bucuram de ceea ce ne ofera fiecare zi in parte si sa incercam sa privim partea plina a paharului , chiar daca uneori ni se pare ca nu exista o parte plina si ca totul merge prost si toti si toate sunt in potriva noastra . 

Totul e doar in mintea noastra . Avem senzatia ca daca ceva nu ne iese cum trebuie ....gata! s-a sfarsit lumea , pamantul incepe sa se miste cu noi si tot ce vedem e alb-negru , dar in final se dovedeste ca nu a fost chiar atat de grav si in lumea noastra intunecata pe care ne-am  inchipuit-o incepe sa rasara soarele si peste 2 zile nici nu ne mai aducem aminte de ce s-a intamplat .
     Si cu toate astea la urmatorul eveniment neplacut o luam de la capat si iar cadem in intuneric si iar rasare soarele si tot asa .In loc de asta am putea sa incercam sa evitam prima etapa care nu ne este de niciun folos , ea ne face doar sa pierdem timpul si sa ne stresam , iar timpul nu se mai intoarce.

          O zi pierduta e o zi pierduta ! (nu uita asta) 

          Sfatul meu ar fi sa ne bucuram de fiecare clipa traita , dar pana la urma e alegerea fiecaruia cum vrea sa-si traiasca viata.


You may also like