Care sunt pasii care ne ajuta sa ne gasim parfumul potrivit?

0 Comments
            Daca ati crezut ca alegerea unui outfit e grea, ce ziceti de alegerea parfumului? Sunt sigura ca aceasta alegere este cu adevarat o provocare.

 
      Ni se intampla frecvent ca atunci cand incercam un parfum sa ne placa pe moment, iar dupa o scurta perioada de timp sa ni se para neatractiv. Acest fapt se datoreaza faptului ca nu stim sa testam corect mirosul parfumului inainte de a-l cumpara.


Iata care sunt pasii care te vor conduce la parfumul tau ideal:
  •        In primul rand avem nevoie sa aflam care sunt aromele noastre preferate. Iti place mirosul de lamaie, liliacul, poate trandafirii, vanilia, iasomia, lemnul de santal sau moscul?           
  •        Acum ca stim exact ce arome ne plac , putem trece la pasul urmator care este foare important. Nu incerca parfumul de pe un tester de hartie! Cel mai bine este sa il incerci pe propria piele ,ca doar, pana la urma tu il folosesti nu hartia.                      
  •       Pulverizeaza parfumul de la aproximativ 20 de centimetri si nu masa zona (cum facem multi dintre noi) pe care l-ai aplicat, pentru ca nu vei face altceva decat sa-i anihilezi efectul. Acum asteapta 5 minute... inca putin... 10 minute ! Acum poti mirosi .Cum ti se pare? Iti place? Daca da, acesta este parfumul care ti se potriveste cu adevarat. Daca nu, mai ai atatea variante de incercat ! 
Mult noroc!!!



 Parfumul meu preferat
          <3 <3 <3 

     Dintre toate pe care le-am incercat acesta este primul care mi s-a potrivit de minune.


         <3 <3 <3


Stiati ca ...? 
Cuvântul parfum, folosit în zilele noastre, provine din limba latina "per fumus" și înseamnă "prin fum".


         <3 <3 <3


You may also like