Cum sa ne construim o garderoba care sa fie in pas cu moda cat mai mult timp

0 Comments
            Cred ca toti ne dorim o garderoba plina de haine la moda care ne vin super bine si care ne fac sa ne simtim mult mai indrazneti si stapani pe sine pe o perioada lunga de timp. Si cu toate ca ne dorim foarte mult si aruncam banii pe tot felul de haine , nu reusim sa avem decat cateva outfit-uri care atrag privirile celorlalti. De ce ? Deoarece pierdem din vedere anumite detalii.

 

    Uite cateva sfaturi pentru inceput care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite daca le respecti:
  •         In moda intalnim o schimbare permanenta asa ca fa-ti curat in dulap si incearca sa reduci din hainele de anul trecut, daca se poate chiar sa le elimini pe toate.     
                                                  
  •          Nu te avanta sa cumperi ceva ce si-a luat toata lumea.Se mai intampla ca din cand in cand sa apara un trend fulger, adica apare ceva ce isi cumpara toti ,dar peste cateva saptamani nu mai poarta nimeni(ex: hainele de vara in culori neon) .Nu te lasa condus de noile trenduri fulger care la inceput te vor face sa arati ca toata lumea( ceea ce sper ca nu vrei) si dupa ce vor disparea te vor lasa cu hainele in dulap pentru ca nu le vei mai purta nici tu nici altcineva.                                                                        
  •         Foarte multe dintre noi avem tendinta sa cumparam haine foarte asemanatoare ,ajungem acasa cu noua noastra bluza si constatam ca si penultima cumparata e cam la fel , hmmm... si poate ca si cea de acum doua saptamani seamana cu cea noua. Daca si in garderoba ta se gasesc haine asemanatoare ar fi timpul sa incerci ceva nou ceva la care nu te-ai uitat pana acum cu atentie, vei constata ca iti place acel ceva.                                    
  •          Asteapta reducerile. De multe ori am dat bani frumosi pe haine care peste cateva zile erau reduse mai mult de 50 % .Asa ca nu te grabi! Asteapta sezonul reducerilor daca este prin preajma! In felul acesta banii recuperati vor putea sa-ti aduca haine in plus pe care le-ai fi obtinut mai greu altfel.                                                                                                    
  •          Nu sta nici prea mult dupa reduceri. Da , reducerile vor     veni...dar daca stai prea mult risti sa nu mai gasesti marimea ta si acest lucru sa iti creeze o stare proasta.
  • Trebuie sa fi informata si sa prinzi reducerile la timp, nu dupa ce mai mult de jumatate de oras a trecut pe acolo.
Ar fi genial daca ai putea aplica sfaturile cu reduceri , eu nu le respect. Vad ceva scump stiu ca va veni o reducere candva dar nu pot astepta ...imi palace = il iau :)) . 
Stai la curent pentru a vedea si urmatoarele postari.


You may also like